Onze werkwijze

De 5 stappen voor iedere website!

Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Een website bouwen is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet. Hiervoor hebben wij een uitgebreid stappenplan gemaakt om samen tot het beste resultaat te komen! Zo weet jij waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan!

Werkwijze vooronderzoek

Vooronderzoek

De eerste stap is het vooronderzoek. In een persoonlijk gesprek willen we graag jouw wensen bespreken. Hierin komen verschillende onderwerpen naar voren, zoals: doelstellingen, voorkeuren en problemen van je huidige website indien je die hebt.

Functioneel ontwerp

Op basis van het vooronderzoek gaan wij aan de slag met een functioneel ontwerp. Hierin staat exact waar de website aan moet voldoen en welke functies deze moet hebben.

Werkwijze grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Als het functioneel ontwerp is goedgekeurd, dan gaan we aan de slag met het grafisch ontwerp. Op basis van jouw huisstijl gaan wij aan de slag op de tekentafel om jouw nieuwe website in beeld te brengen.

Realisatie

Als de klant het grafisch ontwerp goedgekeurd heeft dan gaan wij aan de slag met het bouwen van de website. Tijdens de bouw kan jij meekijken op een testdomein. Wij bouwen onze websites met behulp van het WordPress CMS.

Webshop laten maken

Nazorg

Als de website opgeleverd wordt, is de website nog niet af. Een website is namelijk nooit af, deze dient namelijk onderhouden te worden. Zo zijn er elke maand updates die uw website veiliger en kwalitatief beter maken.

Vragen?

Stel je vragen aan één van onze medewerkers!

Meteen een offerte aanvragen?