Webteksten

Je website als visitekaartje

Je website is het eerste waar je klant mee in aanraking komt. Het is als het ware je visitekaartje. Sterke webteksten zijn daarom essentieel voor een goede website.

Met goede webteksten help je de klant om je bedrijf te vinden. En als dat eenmaal is gelukt, dan is het belangrijk om die bezoekers ook vast te houden! Je wil immers niet dat ze meteen doorklikken naar de site van de concurrent. Met onze teksten zorgen we er dan ook voor dat bezoekers alle informatie vinden die ze nodig hebben.

De kracht van een goede webtekst

De kracht van een sterke webtekst zit hem in de aantrekkingskracht. Een goed geschreven tekst levert je een goede score op in de zoekmachines. En als je tekst ook interessant genoeg is, blijven de bezoekers hangen. 

Teksten op een webpagina lezen daarbij anders dan een tekst op papier. Relevante teksten zijn daarom erg belangrijk. Mensen scannen een pagina naar dingen die opvallen of waar ze naar op zoek zijn. 

Wanneer we aan de slag gaan met een tekst, bepalen we eerst het belangrijkste zoekwoord en daar borduren we op verder.

Haal meer uit je website!

Naast het schrijven van goede, nette teksten, zorgen wij ervoor dat jouw website beter zichtbaar en vindbaar is, door rekening te houden met de SEO-vereisten. 

 

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

  • SEO-geoptimaliseerde teksten schrijven
  • Bestaande teksten redigeren en optimaliseren
  • Blogs en social media posts schrijven

Geïnteresseerd? Neem contact op!