fbpx

Webdesign Hoogeveen

0
Gemiddelde waardering
0 +
Tevreden klanten
0
Collega's

Conversiegerichte websites.

Hoogeveen, de stad van de tamboer, gezellige mensen en een mooi centrum. Wij zijn met een aantal klanten steeds actiever in Hoogeveen. Doordat wij in Beilen gevestigd zitten kunnen wij gemakkelijk een keer langskomen voor overleg.

Een website die zorgt voor meer leads die vervolgens weer meer conversies opleveren, dat wil toch iedereen? Wij gaan je er bij helpen! Met een team vol gepassioneerde medewerkers gaan we aan de slag met jouw online vindbaarheid. Al voor 300 bedrijven verdeeld over Nederland hebben wij dit mogen doen en we staan te popelen om ook voor jou aan de slag te gaan!

Onze werkwijze.

Kennismakingsgesprek

We komen graag jouw eisen en wensen te weten door middel van een kennismakingsgesprek.

Eerste ontwerp

Als we een akkoord hebben en de benodigde documenten hebben ontvangen gaan we aan de slag met het eerste ontwerp van jouw nieuwe webdesign!

Correctie rondes

In de correctieronde bieden we jou de mogelijkheid het ontwerp aan te moedigen of af te schieten.

Gefeliciteerd!

Super! Nadat we onze laatste checklist hebben afgewerkt zetten we jouw nieuwe website live, tijd voor taart?

Klantbeoordelingen.

Benieuwd naar hoe andere bedrijven onze service hebben ervaren?

Thor Hut
otnl.nl
Lees verder
Zeer goede ervaring met Webdesignhq. Vanaf de start tot de afronding van het traject is iedereen goed bereikbaar voor een snelle service en worden de wensen en ideeën voor de website vertaald tot een goed werkend product. Al met al een prettige samenwerking met een mooi resultaat!
Melle Bosma
babon.nl
Lees verder
Goeie service! Afspraak op kantoor of telefonisch is allemaal geen probleem. Zodra je een verandering wil in de website die je zelf niet kan doen, maken de mannen van webdesignhq dit zo snel mogelijk in orde! Super!
A. De Vecht
lenspraktijk.nl
Lees verder
Lekker jong, dynamisch bedrijf. Reageren snel en komen met meedenkende oplossingen. Leuk team met verfrissende laagdrempelige locatie.
Janet de Jonge
dairytop.eu
Lees verder
Webdesignhq is een super bedrijf! Snelle reacties bij vragen. Ze helpen je graag, op afstand of bij Webdesign op de zaak. Een echte aanrader!
Jeroen Bos
oldambtnu.nl
Lees verder
Erg tevreden over de service van Webdesignhq. Ze onderhouden diverse websites van mij. Altijd en snel te bereiken waardoor er een snelle service verleend kan worden. Top!!
Previous
Next

Zorgeloos
standaard website

749
 • Binnen 14 dagen online
 • Volledig in jouw huisstijl
 • Goed gevonden in Google
 • Inclusief SEO tool
 • E-mail goed geregeld
 • 3 correctierondes
 • Conversie gericht

Zorgeloos
premium website

1499
 • Binnen 21 dagen online
 • Uniek ontwerp die past bij jouw huisstijl
 • Inclusief SEO startpakket
 • Inclusief SEO tool
 • E-mail goed geregeld
 • AVG proof
 • Gaan door tot jij tevreden bent!

Maatwerk

1999+
 • Zo snel mogelijk online
 • Volledig op maat design
 • Uitgebreid SEO onderzoek
 • Inclusief SEO tool
 • AVG proof
 • Gaan door tot jij tevreden bent!
 • Service waar je blij van wordt

Veelgestelde vragen.

Bij een premium pakket zorgen we dat de website volledig AVG proof is, denk aan een privacy verklaring, cookie melding, analytics anonimiseren etc. Ook zullen we extra aandacht geven aan het design, zodat deze 100% uniek is en voeren we aan het einde van het traject ons SEO Starterspakket uit om jouw website meteen een extra boost in Google te geven.

Een offerte aanvragen is 100% vrijblijvend, dus ook wanneer je uiteindelijk geen website afneemt.

De maandelijkse kosten bedragen €25,- dit is inclusief e-mail adressen, SSL, snelle hosting, automatische backups, updates van WordPress en een stukje service als je ergens zelf niet uitkomt of hulp bij iets nodig bent.

Als de website bijna af is, leren wij jou alle ins en outs over de website. Zo kan je gemakkelijk zelf berichten, pagina’s, en alle andere inhoudt aanmaken, bewerken en verwijderen. Mocht je er toch even niet uit komen? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Ben jij op zoek naar Webdesign Hoogeveen? 

Wij zijn een klein webdesign bureau uit Beilen wat gespecialiseerd is in het bouwen van WordPress websites, Woocommerce webshops en online marketing. Doordat wij in al deze drie dingen gespecialiseerd zijn, kunnen wij een compleet pakket aanbieden.

Is jouw website toe aan vernieuwing of heb je nog helemaal geen website? Van plan om een webshop te starten maar je weet niet waar je moet beginnen? Of weten klanten je niet te vinden door een lage Google ranking? Wij gaan je helpen! Wij laten jou er in slagen leads te genereren en  meer omzet te creëren. 

Onze kracht is persoonlijk  en gezellig contact gecombineerd in goede service en een gewenst eindproduct. De websites, webshops en webdesigns die wij bouwen zijn gemakkelijk te onderhouden door jouzelf! Met wat uitleg en  ondersteuning van onze kant kun jij zelf teksten toevoegen, afbeeldingen wijzigen of een knop maken. Naast eenvoudig te beheren is een website, webshop of webdesign gebouwd door ons strak, modern, overzichtelijk en functioneel. 

Bovenaan in de zoekresultaten in Hoogeveen

Door een grote rugzak aan ervaring en kennis over zoekmachine optimalisatie, kunnen wij jou helpen en ervoor zorgen dat jouw website of webshop bovenaan de zoekresultaten in Google zal komen. In Hoogeveen en omgeving zullen mensen die zoeken op jouw diensten of producten als eerste bij jou terecht komen. 

Wat goed zou kunnen is dat jij ook bij ons bent gekomen via Google, omdat we bovenaan staan! Hetzelfde gaan we voor jou verzorgen.

In overleg bepalen we zoektermen waarop jij gevonden wil worden en maken we een plan van aanpak. Maandelijks hebben we contact met elkaar over de voortgang en nieuwe doelen

Webdesign Assen
Webdesign Assen

OP IEDER APPARAAT IN HOOGEVEEN GOED ZICHTBAAR

Tegenwoordig is een mobiele telefoon het meest gebruikte apparaat om iets op te zoeken of zelfs te kopen. Daarna volgt een laptop of tablet. In Hoogeveen zijn veel mensen die gebruik maken van één of meerdere van deze apparaten. De mogelijkheden zijn super, echter neemt het wel een belangrijk punt met zich mee. Ieder apparaat heeft een verschillende schermafmeting. Hierdoor is de inhoud op ieder apparaat verschillend zichtbaar. Wij verzorgen een volledig responsive webdesign Hoogeveen waardoor klanten de juiste informatie zullen vinden.d

Onze webdesign Hoogeveen zijn eenvoudig te beheren. Wij werken in WordPress en maken het hierdoor mogelijk om door jouzelf afbeeldingen, teksten en knoppen toe te voegen of te wijzigen. 

Wij ondersteunen, helpen of nemen als je er zelf geen tijd of zin in hebt het in ons beheer. Hierdoor zijn we een betrouwbare en snel schakelende partner.

Webdesign Assen
hosting-onderhoud-assen

Jouw webdesign Hoogeveen met de juiste hosting en onderhoud

 

Door een goede hosting en onderhoud wanneer het nodig is, blijft jouw webdesign Hoogeveen online en minder gevoelig voor hackers.

Webdesignhq gaat jou hier in ontzorgen. Wij weten wanneer wat nodig is en wat te doen wanneer er wél een keer een probleem is.