fbpx

Webdesign Groningen

0
Gemiddelde waardering
0 +
Tevreden klanten
0
Collega's

Conversiegerichte websites.

“Want als ik weg ben, dan mis ik de straten. Vanaf de toren tot aan Westerhaven.” Groningen, het noorderplantsoen. Wie kent het lied niet? Net zo bekend als dit lied is, zijn wij bekend in Groningen. Door vele kennis in het maken van websites, webshops en verschillende webdesign in Groningen zijn wij hier erg ervaren en bekend met de mensen.

Een website die meer leads en conversies oplevert, dat wil jij toch ook? Webdesignhq gaat dit samen met jou realiseren. Een team met gepassioneerde medewerkers staat voor jou klaar! Dit zijn onze deskundigen die al meer dan 300 bedrijven verdeeld door Nederland heeft weten te helpen.

Onze werkwijze.

Kennismakingsgesprek

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en eisen te inventariseren

Eerste ontwerp

Zodra we tot een overeenkomst zijn gekomen ontvangen wij graag de benodigde documenten en bouwen we een eerste opzet

Correctie rondes

Afschieten of aanmoedigen! Jouw kritiek pakken we op en we bouwen hiermee het einderesultaat.

Gefeliciteerd!

De laatste checklist wordt afgewerkt en wij zetten de website live!

Klantbeoordelingen.

Benieuwd naar hoe andere bedrijven onze service hebben ervaren?

Thor Hut
otnl.nl
Lees verder
Zeer goede ervaring met Webdesignhq. Vanaf de start tot de afronding van het traject is iedereen goed bereikbaar voor een snelle service en worden de wensen en ideeën voor de website vertaald tot een goed werkend product. Al met al een prettige samenwerking met een mooi resultaat!
Melle Bosma
babon.nl
Lees verder
Goeie service! Afspraak op kantoor of telefonisch is allemaal geen probleem. Zodra je een verandering wil in de website die je zelf niet kan doen, maken de mannen van webdesignhq dit zo snel mogelijk in orde! Super!
A. De Vecht
lenspraktijk.nl
Lees verder
Lekker jong, dynamisch bedrijf. Reageren snel en komen met meedenkende oplossingen. Leuk team met verfrissende laagdrempelige locatie.
Janet de Jonge
dairytop.eu
Lees verder
Webdesignhq is een super bedrijf! Snelle reacties bij vragen. Ze helpen je graag, op afstand of bij Webdesign op de zaak. Een echte aanrader!
Jeroen Bos
oldambtnu.nl
Lees verder
Erg tevreden over de service van Webdesignhq. Ze onderhouden diverse websites van mij. Altijd en snel te bereiken waardoor er een snelle service verleend kan worden. Top!!
Previous
Next

Zorgeloos
standaard website

749
 • Binnen 14 dagen online
 • Volledig in jouw huisstijl
 • Goed gevonden in Google
 • Inclusief SEO tool
 • E-mail goed geregeld
 • 3 correctierondes
 • Conversie gericht

Zorgeloos
premium website

1499
 • Binnen 21 dagen online
 • Uniek ontwerp die past bij jouw huisstijl
 • Inclusief SEO startpakket
 • Inclusief SEO tool
 • E-mail goed geregeld
 • AVG proof
 • Gaan door tot jij tevreden bent!

Maatwerk

1999+
 • Zo snel mogelijk online
 • Volledig op maat design
 • Uitgebreid SEO onderzoek
 • Inclusief SEO tool
 • AVG proof
 • Gaan door tot jij tevreden bent!
 • Service waar je blij van wordt

Veelgestelde vragen.

Bij een premium pakket zorgen we dat de website volledig AVG proof is, denk aan een privacy verklaring, cookie melding, analytics anonimiseren etc. Ook zullen we extra aandacht geven aan het design, zodat deze 100% uniek is en voeren we aan het einde van het traject ons SEO Starterspakket uit om jouw website meteen een extra boost in Google te geven.

Een offerte aanvragen is 100% vrijblijvend, dus ook wanneer je uiteindelijk geen website afneemt.

De maandelijkse kosten bedragen €25,- dit is inclusief e-mail adressen, SSL, snelle hosting, automatische backups, updates van WordPress en een stukje service als je ergens zelf niet uitkomt of hulp bij iets nodig bent.

Als de website bijna af is, leren wij jou alle ins en outs over de website. Zo kan je gemakkelijk zelf berichten, pagina’s, en alle andere inhoudt aanmaken, bewerken en verwijderen. Mocht je er toch even niet uit komen? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Een website die wél werkt!

Webdesignhq is een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van WordPress internetoplossingen. Wij werken door heel Nederland en zijn gevestigd in Beilen. Hierdoor zijn we ook heel gauw in Groningen voor overleg over jouw website!

Kan jij wel een nieuwe website, webshop of webdesign Groningen gebruiken? Of is jouw huidige website, webshop of webdesign toe aan vernieuwing? Webdesignhq is het bedrijf wat je zoekt! Door het leveren van een werkende site, behalen we samen jouw doelen.

Wij bouwen websites die er specifiek op gericht zijn om het onderhouden van jouw website, webshop of webdesign in Groningen gemakkelijk te laten verlopen. Met een strak en modern design zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsidentiteit ook online wordt bevestigd.

Jouw website goed vindbaar in Groningen

Hoe je ons gevonden hebt? Grote kans dat je via Google hebt gezocht op website, webdesign Groningen of webshop en hier terecht bent gekomen! Dit is hoe we ook met jouw site aan de slag gaan. 

Zoekmachineoptimalisatie is cruciaal om goed gevonden te worden in Google door (potentiële) klanten. Door de juiste teksten en zoekwoorden te gebruiken behalen we dit doel samen.

Persoonlijke, directe communicatie zorgt ervoor dat we rekening houden met de zoektermen waar jij op gevonden wilt worden. Dit zal resulteren in het feit dat jij de klanten vindt en de klanten jou. Samen generen we de vindbaarheid die jij wenst en behalen we jouw doelen. 

Webdesign Emmen
Webdesign Assen

Fijne website, op ieder apparaat

Door het grote aantal studenten in Groningen, zijn er ook een groot aantal mobiele apparaten. Een website, webshop of webdesign van Webdesignhq zal, ook in Groningen, goed zichtbaar zijn op elk apparaat! Of iemand nou zoekt op zijn smartphone, tablet of computer, jouw site ziet er perfect uit en is gemakkelijk te bedienen.

Waar veel mensen geen rekening mee houden is dat de groep mensen die gebruikt maakt van het internet via zijn of haar mobiel extreem is gegroeid en nog steeds groeiende is. Een mobiel heeft een hele andere afmeting display dan bijvoorbeeld een tablet of laptop. Door de juiste instellingen te gebruiken, zorgen wij voor een wél werkende site.

Wij van Webdesignhq nemen dan ook de volledige verantwoordelijkheid om te zorgen voor een webdesign, website en webshop die compatible is met ieder apparaat en genereren hierdoor een gewenste bereik- en vindbaarheid.

Eindelijk, een makkelijk te bereiken website vanuit Groningen

Wij bij Webdesignhq gebruiken WordPress voor het bouwen van websites, webshops en webdesigns voor onze klanten in Groningen. WordPress is het meest gebruikte systeem in de webdesign wereld en we leggen je uit waarom. 

WordPress is een zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Dit zorgt ervoor dat het eindelijk mogelijk wordt om zelf teksten, afbeeldingen en prijzen op jouw website, webshop of webdesign aan te passen. Met persoonlijke uitleg en ondersteuning van Webdesignhq zorgen we ervoor dat het beheren van jouw website gemakkelijk en leuk wordt!

Naast het gebruiksvriendelijke voordeel van WordPress, zijn ook de mogelijkheden een groot voordeel aan dit systeem. De opties en instellingen zijn eindeloos…

Webdesign Drenthe
hosting-onderhoud-assen

Onderhoud en hosting van jouw webdesign Groningen

De juiste hosting en onderhoud van jouw webdesign Groningen zorgt voor een snelle website die zonder problemen online staat. Wij realiseren een zorgeloze overstap van hosting.

Door de beveiligingsupdates tijdig uit te voeren zal jouw webdesign Groningen een hele grote uitdaging zijn voor hackers.

Zorgeloos, dat zal het zijn.