Webdesign Groningen

“Want als ik weg ben, dan mis ik de straten. Vanaf de toren tot aan Westerhaven.” Groningen, het noorderplantsoen. Wie kent het lied niet? Net zo bekend als dit lied is, zijn wij bekend in Groningen. Door vele kennis in het maken van websites, webshops en verschillende webdesign in Groningen zijn wij hier erg ervaren en bekend met de mensen.

Webdesignhq is een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van WordPress internetoplossingen. Wij werken door heel Nederland en zijn gevestigd in Assen. Hierdoor zijn we ook heel gauw in Groningen voor overleg over jouw website!

Kan jij wel een nieuwe website, webshop of webdesign gebruiken? Of is jouw huidige website, webshop of webdesign toe aan vernieuwing? Webdesignhq is het bedrijf wat je zoekt! Door het leveren van een werkende site, behalen we samen jouw doelen.

Wij bouwen websites die er specifiek op gericht zijn om het onderhouden van jouw website, webshop of webdesign gemakkelijk te laten verlopen. Met een strak en modern design zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsidentiteit ook online wordt bevestigd.

Webdesign Groningen

Diversiteit, onze kwaliteit

Alleen in Groningen zijn al bijna 32.000 bedrijven gevestigd. Dit zorgt voor veel diversiteit, allerlei eisen en wensen en vooral verschillende mensen.
Hier weet Webdesignhq maar al te goed mee om te gaan. Nieuwsgierig naar hoe we dit aanpakken? 

Bekijk hieronder onze recent opgeleverde websites, webshops en webdesign.

Recente voorbeelden

Dairytop

Dairytop is een bedrijf dat zich richt op advies in de kalveropfok. Hierbij leveren ze ondersteunende producten. Dairytop heeft ons benaderd om een nieuwe webshop

Paperhouse

Paperhouse

Voor de leukste traktaties en uitdeelkadootjes ben je bij Paperhouse op het juiste adres. In December 2018 kwam Paperhouse met een nieuw plan; een splinternieuwe

Oldambtnu

Oldambtnu

De nieuwssite OldambtNu.nl was toe aan vernieuwing. Hiervoor heeft OldambtNu aangeklopt bij Webdesignhq. Bekijk hieronder snel het resultaat! Bezoek website Overzichtelijk Een belangrijke wens van

Kind Centraal Almere

Kind Centraal Almere

Na 10 jaar onderwijs besloot Anneke Wijngaarden in 2016 te gaan voor haar missie: het jonge kind in de spotlights zetten. De volgende stap hierin

Zwiers & kroezen

Zwiers & Kroezen

Zwiers & Kroezen is een trainingsbureau dat sinds 1996 basis -en maatwerktrainingen verzorgt voor het onderwijs, zorg en dienstverlening.Zij hebben zich gespecialiseerd in communicatie en

Fysio Maks

Fysiomaks staat voor Maximaal Advies Klantgerichtheid Samenwerking. Vier speerpunten die hun praktijk uniek maken. Fysiomaks behandelt niet alleen uw klachten, maar kijkt ook naar mogelijke

Jouw website goed vindbaar in Groningen

Hoe je ons gevonden hebt? Grote kans dat je via Google hebt gezocht op website, webdesign of webshop en hier terecht bent gekomen! Dit is hoe we ook met jouw site aan de slag gaan. 

Zoekmachineoptimalisatie is cruciaal om goed gevonden te worden in Google door (potentiële) klanten. Door de juiste teksten en zoekwoorden te gebruiken behalen we dit doel samen.

Persoonlijke, directe communicatie zorgt ervoor dat we rekening houden met de zoektermen waar jij op gevonden wilt worden. Dit zal resulteren in het feit dat jij de klanten vindt en de klanten jou. Samen generen we de vindbaarheid die jij wenst en behalen we jouw doelen. 

Webdesign Emmen
Webdesign Assen

Fijne website, op ieder apparaat

Door het grote aantal studenten in Groningen, zijn er ook een groot aantal mobiele apparaten. Een website, webshop of webdesign van Webdesignhq zal, ook in Groningen, goed zichtbaar zijn op elk apparaat! Of iemand nou zoekt op zijn smartphone, tablet of computer, jouw site ziet er perfect uit en is gemakkelijk te bedienen.

Waar veel mensen geen rekening mee houden is dat de groep mensen die gebruikt maakt van het internet via zijn of haar mobiel extreem is gegroeid en nog steeds groeiende is. Een mobiel heeft een hele andere afmeting display dan bijvoorbeeld een tablet of laptop. Door de juiste instellingen te gebruiken, zorgen wij voor een wél werkende site.

Wij van Webdesignhq nemen dan ook de volledige verantwoordelijkheid om te zorgen voor een webdesign, website en webshop die compatible is met ieder apparaat en genereren hierdoor een gewenste bereik- en vindbaarheid.

Eindelijk, een makkelijk te bereiken website

Wij bij Webdesignhq gebruiken WordPress voor het bouwen van websites, webshops en webdesigns voor onze klanten. WordPress is het meest gebruikte systeem in de webdesign wereld en we leggen je uit waarom. 

WordPress is een zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Dit zorgt ervoor dat het eindelijk mogelijk wordt om zelf teksten, afbeeldingen en prijzen op jouw website, webshop of webdesign aan te passen. Met persoonlijke uitleg en ondersteuning van Webdesignhq zorgen we ervoor dat het beheren van jouw website gemakkelijk en leuk wordt!

Naast het gebruiksvriendelijke voordeel van WordPress, zijn ook de mogelijkheden een groot voordeel aan dit systeem. De opties en instellingen zijn eindeloos…

Webdesign Drenthe