fbpx

Webdesign Drenthe

0
Gemiddelde waardering
0 +
Tevreden klanten
0
Collega's

Conversiegerichte websites.

Drenthe. De plek waar wij, maar ook Webdesignhq is geboren en getogen. Naast dat wij in het midden van Drenthe gevestigd zijn, hebben wij ook een groot deel van onze klanten in Drenthe zitten. We kennen de mensen in Drenthe en velen ons ook. Vanuit onze vestiging in Beilen zijn we snel bij u voor persoonlijk overleg over uw website, webshop of webdesign Drenthe!

Leads en conversies generen met je website is iets wat wij voor jou gaan regelen. Samen stellen we doelen en bewandelen we de weg hier naar toe. Dit kost wellicht een paar kopjes koffie maar het is het zeker waard! Met 300 tevreden klanten in ons klantenbestand hebben we flink wat ervaring op mogen doen in de afgelopen jaren. Een team van 6 gepassioneerde medewerkers staat klaar om jouw online visitekaartje naar een hoger level te tillen!

 • Verhoogd aantal websitebezoekers
 • Win het vertrouwen van klanten met je website
 • Jouw online visitekaartje
 • Online zichtbaarheid vergroten

Onze werkwijze.

Kennismakingsgesprek

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en eisen te inventariseren

Eerste ontwerp

Zodra we tot een overeenkomst zijn gekomen ontvangen wij graag de benodigde documenten en bouwen we een eerste opzet

Correctie rondes

Afschieten of aanmoedigen! Jouw kritiek pakken we op en we bouwen hiermee het einderesultaat.

Gefeliciteerd!

De laatste checklist wordt afgewerkt en wij zetten de website live!

Klantbeoordelingen.

Benieuwd naar hoe andere bedrijven onze service hebben ervaren?

Thor Hut
otnl.nl
Lees verder
Zeer goede ervaring met Webdesignhq. Vanaf de start tot de afronding van het traject is iedereen goed bereikbaar voor een snelle service en worden de wensen en ideeën voor de website vertaald tot een goed werkend product. Al met al een prettige samenwerking met een mooi resultaat!
Melle Bosma
babon.nl
Lees verder
Goeie service! Afspraak op kantoor of telefonisch is allemaal geen probleem. Zodra je een verandering wil in de website die je zelf niet kan doen, maken de mannen van webdesignhq dit zo snel mogelijk in orde! Super!
A. De Vecht
lenspraktijk.nl
Lees verder
Lekker jong, dynamisch bedrijf. Reageren snel en komen met meedenkende oplossingen. Leuk team met verfrissende laagdrempelige locatie.
Janet de Jonge
dairytop.eu
Lees verder
Webdesignhq is een super bedrijf! Snelle reacties bij vragen. Ze helpen je graag, op afstand of bij Webdesign op de zaak. Een echte aanrader!
Jeroen Bos
oldambtnu.nl
Lees verder
Erg tevreden over de service van Webdesignhq. Ze onderhouden diverse websites van mij. Altijd en snel te bereiken waardoor er een snelle service verleend kan worden. Top!!
Previous
Next

Zorgeloos
standaard website

749
 • Binnen 14 dagen online
 • Volledig in jouw huisstijl
 • Goed gevonden in Google
 • Inclusief SEO tool
 • E-mail goed geregeld
 • 3 correctierondes
 • Conversie gericht

Zorgeloos
premium website

1499
 • Binnen 21 dagen online
 • Uniek ontwerp die past bij jouw huisstijl
 • Inclusief SEO startpakket
 • Inclusief SEO tool
 • E-mail goed geregeld
 • AVG proof
 • Gaan door tot jij tevreden bent!

Maatwerk

1999+
 • Zo snel mogelijk online
 • Volledig op maat design
 • Uitgebreid SEO onderzoek
 • Inclusief SEO tool
 • AVG proof
 • Gaan door tot jij tevreden bent!
 • Service waar je blij van wordt

Veelgestelde vragen.

Bij een premium pakket zorgen we dat de website volledig AVG proof is, denk aan een privacy verklaring, cookie melding, analytics anonimiseren etc. Ook zullen we extra aandacht geven aan het design, zodat deze 100% uniek is en voeren we aan het einde van het traject ons SEO Starterspakket uit om jouw website meteen een extra boost in Google te geven.

Een offerte aanvragen is 100% vrijblijvend, dus ook wanneer je uiteindelijk geen website afneemt.

De maandelijkse kosten bedragen €25,- dit is inclusief e-mail adressen, SSL, snelle hosting, automatische backups, updates van WordPress en een stukje service als je ergens zelf niet uitkomt of hulp bij iets nodig bent.

Als de website bijna af is, leren wij jou alle ins en outs over de website. Zo kan je gemakkelijk zelf berichten, pagina’s, en alle andere inhoudt aanmaken, bewerken en verwijderen. Mocht je er toch even niet uit komen? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Webdesignhq is een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van WordPress internetoplossingen. Wij werken door heel Nederland en zijn gevestigd in Beilen. Is jouw website eigenlijk alleen nog maar geschikt voor het Drents museum? Verouderd design, langzaam ladende pagina’s… Of gewoon op zoek naar een nieuw webdesign, webshop of website? Wij gaan je helpen! Wij leveren snelle sites met een modern design. Samen behalen we jouw doelen en genereren we meer omzet. Webdesignhq haar specialisatie is het maken van een gemakkelijk te beheren website, webshop of webdesign met een modern en strak design. Wij zijn ons er goed van bewust hoe cruciaal de uitstraling en vindbaarheid van jouw bedrijf is. Dit zowel offline als online. Samen met jou maken we een site waar je trots op kunt zijn en die jouw bedrijfsidentiteit zal bevestigen!

In heel Drenthe goed te vinden in Google

Wat erg belangrijk is voor iedere ondernemer is dat hij of zij goed gevonden wordt door (potentiële) klanten. Wij hebben ook gemerkt dat Zoekmachineoptimalisatie extreem belangrijk is. Dit is ook hoe wij onze klanten vinden en klanten ons vinden.

Door te zoeken in Google op webdesign Drenthe zul je ons ongetwijfeld op de eerste pagina vinden. Hetzelfde verzorgen wij voor jouw website, webshop of webdesign.

Bij het optimaliseren van jouw website houden we rekening met alle logische zoektermen, waar de concurrentie op gevonden wordt en de zoekwoorden waar je zelf op gevonden wilt worden. Zo zorgen we samen voor de beste vindbaarheid en genereren we meer bezoekers voor jouw site.

Webdesign Drenthe
Webdesign Assen

Op elk apparaat in Drenthe de juiste weergave

De technologie van mobiele apparaten groeit als een gek. Hierbij komt tegenwoordig meer bij kijken dan je zou denken. Door verschillende veel displays met verschillende groottes is het essentieel dat de instellingen goed staan.

De grootte van de groep mensen die via zijn of haar mobiel op het internet surft is inmiddels groter dan de groep die dit doet via een laptop of tablet. Dit maakt het nog belangrijker dat uw website, webshop of webdesign goed te zien is op ieder apparaat.

Wij nemen hier de verantwoordelijkheid en zorgen voor een webdesign, website en webshop die compatible is met ieder apparaat en hierdoor een gewenste bereik- en vindbaarheid in Google.

Jouw website zelf beheren

Webdesignhq maakt voor het bouwen van een webshop, website of webdesign gebruik van het systeem WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem in de webdesign wereld.

WordPress is gemakkelijk in het gebruik en hierdoor biedt dit ook voor u verschillende mogelijkheden. Door de gebruiksvriendelijkeheid wordt het aanpassen van teksten, afbeeldingen en prijzen met de uitleg en persoonlijke ondersteuning van Webdesignhq ook voor jou zelf mogelijk.

Naast het gebruiksvriendelijke voordeel van WordPress, zijn ook de mogelijkheden een groot voordeel aan dit systeem. De opties en instellingen zijn eindeloos…

Webdesign Drenthe

Ho! Stop!

Wil jij gratis weten hoe jouw website er voor staat?

Ho! Stop!

Wil jij gratis weten hoe jouw website er voor staat?