fbpx

Webdesign Beilen

0
Gemiddelde waardering
0 +
Tevreden klanten
0
Collega's

Conversiegerichte websites.

Een website die meer leads en conversies oplevert, dat wil jij toch ook? Webdesignhq gaat dit samen met jou realiseren. Een team met gepassioneerde medewerkers staat voor jou klaar! Dit zijn onze deskundigen die al meer dan 300 bedrijven verdeeld door Nederland heeft weten te helpen.

Onze werkwijze.

Kennismakingsgesprek

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en eisen te inventariseren

Eerste ontwerp

Zodra we tot een overeenkomst zijn gekomen ontvangen wij graag de benodigde documenten en bouwen we een eerste opzet

Correctie rondes

Afschieten of aanmoedigen! Jouw kritiek pakken we op en we bouwen hiermee het einderesultaat.

Gefeliciteerd!

De laatste checklist wordt afgewerkt en wij zetten de website live!

Klantbeoordelingen.

Benieuwd naar hoe andere bedrijven onze service hebben ervaren?

Thor Hut
otnl.nl
Lees verder
Zeer goede ervaring met Webdesignhq. Vanaf de start tot de afronding van het traject is iedereen goed bereikbaar voor een snelle service en worden de wensen en ideeën voor de website vertaald tot een goed werkend product. Al met al een prettige samenwerking met een mooi resultaat!
Melle Bosma
babon.nl
Lees verder
Goeie service! Afspraak op kantoor of telefonisch is allemaal geen probleem. Zodra je een verandering wil in de website die je zelf niet kan doen, maken de mannen van webdesignhq dit zo snel mogelijk in orde! Super!
A. De Vecht
lenspraktijk.nl
Lees verder
Lekker jong, dynamisch bedrijf. Reageren snel en komen met meedenkende oplossingen. Leuk team met verfrissende laagdrempelige locatie.
Janet de Jonge
dairytop.eu
Lees verder
Webdesignhq is een super bedrijf! Snelle reacties bij vragen. Ze helpen je graag, op afstand of bij Webdesign op de zaak. Een echte aanrader!
Jeroen Bos
oldambtnu.nl
Lees verder
Erg tevreden over de service van Webdesignhq. Ze onderhouden diverse websites van mij. Altijd en snel te bereiken waardoor er een snelle service verleend kan worden. Top!!
Previous
Next

Zorgeloos
standaard website

749
 • Binnen 14 dagen online
 • Volledig in jouw huisstijl
 • Goed gevonden in Google
 • Inclusief SEO tool
 • E-mail goed geregeld
 • 3 correctierondes
 • Conversie gericht

Zorgeloos
premium website

1499
 • Binnen 21 dagen online
 • Uniek ontwerp die past bij jouw huisstijl
 • Inclusief SEO startpakket
 • Inclusief SEO tool
 • E-mail goed geregeld
 • AVG proof
 • Gaan door tot jij tevreden bent!

Maatwerk

1999+
 • Zo snel mogelijk online
 • Volledig op maat design
 • Uitgebreid SEO onderzoek
 • Inclusief SEO tool
 • AVG proof
 • Gaan door tot jij tevreden bent!
 • Service waar je blij van wordt

Veelgestelde vragen.

Bij een premium pakket zorgen we dat de website volledig AVG proof is, denk aan een privacy verklaring, cookie melding, analytics anonimiseren etc. Ook zullen we extra aandacht geven aan het design, zodat deze 100% uniek is en voeren we aan het einde van het traject ons SEO Starterspakket uit om jouw website meteen een extra boost in Google te geven.

Een offerte aanvragen is 100% vrijblijvend, dus ook wanneer je uiteindelijk geen website afneemt.

De maandelijkse kosten bedragen €25,- dit is inclusief e-mail adressen, SSL, snelle hosting, automatische backups, updates van WordPress en een stukje service als je ergens zelf niet uitkomt of hulp bij iets nodig bent.

Als de website bijna af is, leren wij jou alle ins en outs over de website. Zo kan je gemakkelijk zelf berichten, pagina’s, en alle andere inhoudt aanmaken, bewerken en verwijderen. Mocht je er toch even niet uit komen? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Webdesign Beilen

Beilen, de plek waar het voor ons begon. In Beilen is Webdesignhq ontstaan en hier weten we onze weg dan ook goed te vinden. We hebben hier al een groot aantal webshops, websites en webdesigns mogen afleveren waar we trots op zijn!

Webdesignhq is een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van WordPress internetoplossingen. Wij werken door heel Nederland en zijn gevestigd in Beilen.

Heb jij een nieuwe website, webshop of webdesign nodig, of is je huidige website toe aan een upgrade? Webdesignhq maakt het mogelijk! Niet alleen bepalen we de doelen samen, ook gaan we zorgen dat deze worden behaald!

Gespecialiseerd in het maken van makkelijk te onderhouden websites met een gebruiksvriendelijk en professioneel webdesign, dat is Webdesignhq. Bedrijfsuitstraling en vindbaarheid van jouw bedrijf is één van de belangrijkste aspecten, zowel online als offline. Wij staan dan ook iedere dag klaar voor een leuk gesprek onder het genot van een bak koffie, met hopelijk als uitkomst een websitewebshop of webdesign te leveren die perfect geoptimaliseerd is en jouw bedrijfsidentiteit bevestigen zal.

Geoptimaliseerde vindbaarheid in Beilen

Webdesignhq heeft in de loop der jaren veel kennis opgedaan in de zoekmachine optimalisatie. Dit betreft de mogelijkheden en verbeteringen in het gevonden worden in Google door jouw klanten. 

Wie weet heb jij ons ook via Google gevonden… Dat is positief! Hetzelfde zullen wij voor jouw website in orde maken.

Dankzij persoonlijk overleg en duidelijke communicatie gaan we de zoektermen waar je op gevonden wilt worden vaststellen. Op deze manier zorgen we dat klanten in Beilen en omgeving jou zullen vinden en jij de klanten. Ook dit, doen we samen!

Webdesign Beilen
Webdesign Assen

Compatible op ieder apparaat in Beilen

Met steeds meer verjonging in Beilen komt ook steeds meer andere technologie. Zo zien we dat er steeds meer mobiele telefoons worden gebruikt om het internet te bereiken. Deze verandering heeft ook veel effect op websites, webshops en op webdesigns. De instellingen, weergave en grootte van displays is van grote invloed op hoe een (potentiële) klant jouw websitewebshop of webdesign te zien krijgt. 

Door een juiste weergave en uitstraling op alle apparaten in Beilen zal het bereik sterk groeien en hierdoor worden jouw doelen eerder behaald.

Webdesignhq voelt zich hier verantwoordelijk voor en wij zullen dan ook zorgen voor een webdesign, website of webshop die op elke device goed zichtbaar is en gebruiksvriendelijk is. 

Eenvoudig te beheren websites

Bij Webdesignhq gebruiken we WordPress voor het bouwen en onderhouden van onze websites, webshops en webdesigns. WordPress wordt voor zeer veel verschillende sitesshops en designs gebruikt.

Doordat WordPress een zeer gebruiksvriendelijk systeem is, kunt u met persoonlijke hulp en ondersteuning van Webdesignhq heel gauw zelf uit de voeten met dit systeem. Dit maakt het aanpassen van prijzen, teksten en afbeelding erg makkelijk en snel te verwerken. 

WordPress bevat naast het gebruiksvriendelijke deel ook een eindeloos aantal opties. Hierdoor kunnen we jouw website precies aanpassen naar jouw wensen.

Webdesign Beilen