fbpx

Webdesign Assen

0
Gemiddelde waardering
0 +
Tevreden klanten
0
Collega's

Conversiegerichte websites.

Jij wil een nieuwe website die meer leads en conversie genereert?
Webdesignhq gaat jou daar bij helpen. Er staat een team voor je klaar wat dagelijks bedrijven helpt met het verbeteren van hun online positie. Dit hebben wij al bij meer dan 300 bedrijven gedaan.

Onze werkwijze.

Kennismakingsgesprek

Om een goed beeld te kunnen krijgen van jouw wensen, maken we graag een afspraak.

Eerste ontwerp

Op basis van de documenten en teksten gaan wij aan de slag met een eerste ontwerp.

Correctie rondes

Jij hebt de mogelijkheid om de website af te schieten of de hemel in te prijzen.

Gefeliciteerd!

Wij werken onze laatste checklist af en zorgen dat jouw website zo snel mogelijk online staat.

Klantbeoordelingen.

Benieuwd naar hoe andere bedrijven onze service hebben ervaren?

Thor Hut
otnl.nl
Lees verder
Zeer goede ervaring met Webdesignhq. Vanaf de start tot de afronding van het traject is iedereen goed bereikbaar voor een snelle service en worden de wensen en ideeën voor de website vertaald tot een goed werkend product. Al met al een prettige samenwerking met een mooi resultaat!
Melle Bosma
babon.nl
Lees verder
Goeie service! Afspraak op kantoor of telefonisch is allemaal geen probleem. Zodra je een verandering wil in de website die je zelf niet kan doen, maken de mannen van webdesignhq dit zo snel mogelijk in orde! Super!
A. De Vecht
lenspraktijk.nl
Lees verder
Lekker jong, dynamisch bedrijf. Reageren snel en komen met meedenkende oplossingen. Leuk team met verfrissende laagdrempelige locatie.
Janet de Jonge
dairytop.eu
Lees verder
Webdesignhq is een super bedrijf! Snelle reacties bij vragen. Ze helpen je graag, op afstand of bij Webdesign op de zaak. Een echte aanrader!
Jeroen Bos
oldambtnu.nl
Lees verder
Erg tevreden over de service van Webdesignhq. Ze onderhouden diverse websites van mij. Altijd en snel te bereiken waardoor er een snelle service verleend kan worden. Top!!
Previous
Next

Zorgeloos
standaard website

749
 • Binnen 14 dagen online
 • Volledig in jouw huisstijl
 • Goed gevonden in Google
 • Inclusief SEO tool
 • E-mail goed geregeld
 • 3 correctierondes
 • Conversie gericht

Zorgeloos
premium website

1499
 • Binnen 21 dagen online
 • Uniek ontwerp die past bij jouw huisstijl
 • Inclusief SEO startpakket
 • Inclusief SEO tool
 • E-mail goed geregeld
 • AVG proof
 • Gaan door tot jij tevreden bent!

Maatwerk

1999+
 • Zo snel mogelijk online
 • Volledig op maat design
 • Uitgebreid SEO onderzoek
 • Inclusief SEO tool
 • AVG proof
 • Gaan door tot jij tevreden bent!
 • Service waar je blij van wordt

Veelgestelde vragen.

Bij een premium pakket zorgen we dat de website volledig AVG proof is, denk aan een privacy verklaring, cookie melding, analytics anonimiseren etc. Ook zullen we extra aandacht geven aan het design, zodat deze 100% uniek is en voeren we aan het einde van het traject ons SEO Starterspakket uit om jouw website meteen een extra boost in Google te geven.

Een offerte aanvragen is 100% vrijblijvend, dus ook wanneer je uiteindelijk geen website afneemt.

De maandelijkse kosten bedragen €25,- dit is inclusief e-mail adressen, SSL, snelle hosting, automatische backups, updates van WordPress en een stukje service als je ergens zelf niet uitkomt of hulp bij iets nodig bent.

Als de website bijna af is, leren wij jou alle ins en outs over de website. Zo kan je gemakkelijk zelf berichten, pagina’s, en alle andere inhoudt aanmaken, bewerken en verwijderen. Mocht je er toch even niet uit komen? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Ons geliefde Assen! Naast dat wij hier gevestigd zaten, hebben wij hier ook veel klanten zitten. Door te investeren in relaties en veel te netwerken in Assen, hebben wij klanten en klanten ons goed weten te vinden.

Webdesignhq is een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van WordPress internetoplossingen. Wij werken door heel Nederland en zijn gevestigd in Beilen. We zijn in Assen erg actief. 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe website, webshop of webdesign, of heeft jouw huidige website een verfrissing nodig? Bij Webdesignhq ben je aan het juiste adres. Wij laten jou er in slagen meer omzet te generen, door een werkende site te leveren.

Webdesignhq is gespecialiseerd in het maken van eenvoudig te onderhouden websites met een modern en strak design. Jouw uitstraling en vindbaarheid is goud waard, zowel online als offline. Hier houden wij volledig rekening mee en de websites die wij leveren zijn dan ook uitstekend geoptimaliseerd en bevestigen jouw bedrijfsidentiteit.

Webdesign Assen

Optimaal gevonden worden in Assen

Webdesignhq heeft, met een grote rugzak aan kennis over zoekmachine optimalisatie, de mogelijkheden om er voor te zorgen dat jouw website in Assen en omgeving perfect gevonden zal worden in Google. 

Het zou goed kunnen dat je ons op deze manier ook heeft gevonden. Hetzelfde gaan wij regelen met jouw website.

Door goed en veel rekening te houden met de zoektermen waarop je gevonden wilt worden, zorgen wij er voor dat klanten jou vinden en jij de klanten. Zo behalen we doelen samen en genereren we de vindbaarheid die jouw website verdient. 

Webdesign Assen
Webdesign Assen

Op ieder apparaat in Assen goed zichtbaar

Ook in Assen zijn veel mensen die gebruik maken van een smartphone, tablet of laptop. Door de vele verschillende mogelijkheden om online te gaan, is er ook een groot aanbod aan instellingen, weergaven en indelingen. Ook is er veel variatie in de grootte van displays. Dit brengt nog meer veranderingen met zich mee. 

De groep mensen die gebruikt maakt van het internet via zijn of haar mobiel groeit extreem. Dit aantal is inmiddels al groter dan het aantal dat gebruikt maakt van internet via een laptop of desktop computer. 

Wij nemen hier de verantwoordelijkheid en zorgen voor een webdesign, website en webshop die compatible is met ieder apparaat en hierdoor een gewenste bereik- en vindbaarheid. 

Een website die je zelf kunt beheren

Webdesignhq bouwt haar websites, webshops en webdesigns in WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem in de webdesign wereld. 

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Hierdoor wordt het aanpassen van teksten, afbeeldingen en prijzen met de uitleg en persoonlijke ondersteuning van Webdesignhq ook voor jou zelf mogelijk.

Naast het gebruiksvriendelijke voordeel van WordPress, zijn ook de mogelijkheden een groot voordeel aan dit systeem. De opties en instellingen zijn eindeloos… 

Webdesign Assen
hosting-onderhoud-assen

Hosting en onderhoud van jouw webdesign Assen

De hosting en het onderhoud van jouw webdesign Assen is erg belangrijk. Door de juiste hosting en instellingen zal jouw website snel en altijd bereikbaar zijn voor klanten. 

Wij zorgen voor het juiste onderhoud van jouw website, webdesign of webshop. Met het oog op de juiste beveiligingsupdates, houden wij jouw webdesign Assen up-to-date en daarmee jou tevreden!