fbpx

4 Voordelen van WordPress

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Eindeloze mogelijkheden

De meest voor de hand liggende maar om die reden zeker niet minder waar. WordPress biedt eindeloze mogelijkheden doordat het een open source systeem is. Wel is het opletten welke plug-ins worden gebruikt omdat niet iedere plug-in jouw website vooruit helpt. Wij weten exact wat de juiste plug-ins zijn en helpen je er dan ook graag mee verder!

24/7 doorontwikkeling

Door het feit dat WordPress een open source systeem is zijn er dus tal van programmeurs die steeds op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden binnen WordPress. Zie het als vrijwilligers. Doordat deze vrijwilligers dit doen zorgt WordPress zelf dat het systeem continu up-to-date is van de nieuwste ontwikkelingen in zoekmachine optimalisatie, webdesign en veiligheid van jouw website.

Voordelen WordPress

Gebruiksvriendelijk

WordPress biedt vele mogelijkheden maar is ook zeer gebruiksvriendelijk. Door enige kennis en de juiste plug-ins wordt het gebruik van WordPress en het beheren van jouw website kinderlijk eenvoudig. Zelf gebruiken wij binnen WordPress nog een systeem wat het "What you see is what you get" principe mogelijk te maken voor onze klanten.

Zoekmachine vriendelijk

De structuur van een WordPress website is zoekmachine vriendelijk. Dit biedt kansen om met de WordPress website al een hele goede basis te hebben voor een zoekmachine geoptimaliseerde website. Daarnaast installeren wij altijd op iedere website de plug-in Yoast SEO. Deze biedt verdere ondersteuning om jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines zoals Google.

G-suite