fbpx

Tegelvast

Tegelvast is een bedrijf wat producten levert om loszittende vloertegels gemakkelijk, zonder hak en breekwerk te verhelpen. Hier hebben zij een speciale injectiehars voor ontwikkeld. Door het bouwen van de website van AfbouwCentrum is Tegelvast bij ons terecht gekomen. Dit is namelijk van dezelfde eigenaar. Ze waren over de gang van zaken tijdens het bouwen en het resultaat van AfbouwCentrum.nl erg tevreden en dus mochten we voor Tegelvast ook een aantal werkzaamheden uitvoeren!

Tegelvast.nl is een webshop. Hier moeten dus aankopen in worden gedaan! Om te zorgen dat klanten juist bij jou gaan kopen moet je natuurlijk een goed functionerende, aantrekkelijke webshop en webdesign hebben. Dit is bij tegelvast.nl allemaal zeer goed geregeld! Naast deze dingen is het natuurlijk belangrijk om, wanneer iemand zoekt op jouw producten, diegene ook daadwerkelijk op jouw webshop terecht te laten komen. Hier hebben wij voor Tegelvast onze verantwoordelijkheid voor genomen! Maandelijks zijn wij een aantal uur bezig met het verbeteren maar vooral ook behouden van de positie in de Google zoekresultaten. Hoe we dat doen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Webdesign Beilen

Naast organische optimalisatie/zoekmachine optimalisatie is het ook mogelijk om via advertenties (betaald) bovenaan de zoekresultaten te komen. Voor tegelvast.nl hebben wij zowel de organische optimalisatie als de betaalde advertenties in beheer. Wij checken wat aanslaat bij mensen en waar dus veel op geklikt wordt! Dit doen we in nauw overleg met Gerrit Medema, eigenaar van Tegelvast.

Naast de Google Ads en Google zoekmachine optimalisatie hebben wij ook de hosting en domeinregistratie van tegelvast.nl in beheer. Snelle service als er iets niet goed is, vertrouwd omdat dit bijna nooit voorkomt! Dat is waar we voor staan.