fbpx

MHB Consultancy

MHB Consultancy is het adviesbureau van Egbert Kraal. Zijn passie, deskundigheid en ervaring liggen op het terrein van de financiële toegankelijkheid van de zorg voor mensen die zich vanwege een laag inkomen en/of een slechte gezondheid in een kwetsbare positie bevinden. Financiering van zorgkosten is een complexe zaak geworden. De combinatie van basisverzekering,  aanvullende verzekeringen, zorgtoeslag, gemeentelijke regelingen en fiscale mogelijkheden zijn voor weinig mensen te doorgronden. De financiële toegang tot de zorg komt daardoor in gevaar met allerlei ongewenste effecten.

Logo ontwerp

In nauw overleg met Egbert hebben wij een logo mogen ontwerpen voor zijn nieuwe bedrijf, MHB Consultancy. De kleuren sluiten aan bij de branche en de werkzaamheden die Egbert uitvoert.

Geoptimaliseerd design

De nieuwe website van Egbert is geoptimaliseerd voor ieder (mobiel) apparaat. Gemakkelijk contact opnemen door knoppen onderaan het scherm en een design wat perfect aansluit op het logo wat wij voor Egbert hebben mogen ontwikkelen.