fbpx

Just Mart Bloemen

JustMart Bloemen heeft ons benaderd voor het realiseren van een premium webshop. Het frisse design van de website past perfect bij het bedrijf. JustMart is het bedrijf van Martin Geertsema, een bloemist in hart en nieren. Zijn bedrijf is gevestigd in Westerbork.

Een vrolijk ontwerp omgezet in een snel werkende webshop.

Voor JustMart was het belangrijk om een overzichtelijke webshop te hebben, zodat klanten hun bloemenboeketten online kunnen bestellen. Ook vind je op de website extra’s, zoals informatie over workshops en een tool waarmee je afspraken kunt inplannen voor het samenstellen van trouw- of rouwboeketten. 

Een website waar goed over na is gedacht.

Een website conversiegericht maken is natuurlijk op vele manieren mogelijk. Wij hebben ook hierin geadviseerd en er is beter over nagedacht dan je misschien dacht! 

  • Op de homepagina hebben wij een foto geplaatst van Martin waarbij hij kijkt naar de call-to-action button, dit trekt aan om hier op te gaan klikken
  • De kleuren van buttons hebben wij in een andere kleur gezet dan op de website al gebruikt wordt. Zo vallen de buttons nog meer op en trekken ze aan om op te klikken
  • We winnen het vertrouwen van de bezoeker door klantbeoordelingen op de homepagina te plaatsen
  • De webshop is geoptimaliseerd met Page Speed om bezoekers zo snel mogelijk te navigeren