fbpx

Flexibility Onderwijs Drenthe-Overijssel is een arbeidsbemiddelaar in de onderwijswereld. Paul Kreulen, eigenaar van Flexibility Onderwijs Dr-Ov neemt  zowel scholen als docenten werk en zorgen uit handen. Dit zorgt voor een prettige samenwerking tussen school en docent waarin beide partijen zich kunnen focussen op hun vak. 

Paul heeft ons benaderd voor een stukje advies en hulp bij de zoekmachine optimalisatie van zijn pagina voor Flexibility Onderwijs. Daarnaast hebben wij Paul mogen ondersteunen met het opstarten van een Facebook bedrijfspagina. 

Facebook beheer

Samen met Paul hebben wij een Facebook bedrijfspagina opgezet voor Flexibility Onderwijs Drenthe-Overijssel. Met deze Facebook pagina erbij heeft Paul de last om op 3 verschillende social media platformen berichten te posten. Omdat Paul aangaf hier niet te veel tijd aan wil besteden en het liefste iets wil plannen als het om social media gaat hebben wij hem een programmaatje aangeboden. Hierin kan Paul voor Facebook, Linkedin én Twitter berichten schrijven en vooruit plannen. Dit is voor hem de ideale situatie en hebben wij dan ook voor hem verzorgd!

Naast een stukje social media hulp hebben wij Flexibility Onderwijs Drenthe Overijssel ook mogen ondersteunen bij een stukje zoekmachine optimalisatie. Webdesignhq heeft een aantal teksten mogen verzorgen voor Paul zijn deel op de website van Flexibility Onderwijs. Hierdoor zal Paul beter gevonden worden in de zoekresultaten gerelateerd aan zijn doelgroep!