fbpx

Company Connect

Company Connect is aanbieder van ICT-diensten en werkt samen met vooraanstaande partners en opdrachtgevers. De ambitie van Company Connect is om de behoeften in het MKB te identificeren en de juiste producten en diensten te selecteren voor onze klanten.

Company Connect onderscheidt zich door jarenlange technische ervaring binnen zijn vakgebied en aanhoudende investeringen in verdere specialisatie op diverse gebieden. Wij werken zowel nationaal als internationaal.

Company Connect richt zich op twee doelgroepen:

B2B: Bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan ontzorgen op het gebied van IT en telefonie.

Retail: Bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan branche-specifieke kennis op het gebied van producten en diensten.

Company Connect heeft ons benaderd om een nieuwe website te bouwen. Door een fijn gesprek en leuk contact konden wij elkaar goed aanvullen en hebben we de wensen van Company Connect uit laten komen. 

Webdesign Assen

Overzicht en functioneel

Company Connect heeft nu een website die goed zichtbaar is op ieder apparaat en waardoor klanten de pagina’s en informatie kunnen vinden die ze willen vinden. Daarnaast hebben wij een download module in de website gebouwd waardoor formulieren en bestanden eenvoudig te downloaden zijn.