fbpx

Bedrijfsbeeld

Bedrijfsbeeld is een jonge organisatie met heldere ideeën, een nuchtere aanpak en veel expertise op het gebied van videocommunicatie. Met de video’s van Bedrijfsbeeld bereik jij jouw communicatiedoelstelling. Door ongefilterd beeld en de inzet van echte medewerkers, leggen ze de bedrijfscultuur zo realistisch mogelijk vast. In de sfeer van het moment, alsof je er bij bent. Zo laten ze zien hoe jouw bedrijf beweegt, werkt en groeit.

Een prachtig ontwerp omgebouwd in een fijn werkende website

Tijdens het begin van de Corona periode heeft Bedrijfsbeeld contact met ons gelegd. Na een prettige kennismaking via Zoom zijn we aan de slag gegaan met de bouw van de nieuwe website voor Bedrijfsbeeld. Een grafisch ontwerp was ontwikkeld door het bedrijf 1609bold. Voor ons een mooie uitdaging deze om te zetten in een fijn werkende website met de laklaag van Webdesignhq hier overheen gebouwd. 

Nauwe samenwerking met alle betrokken partijen

Door nauw contact en snel schakelen met Bedrijfsbeeld maar ook met alle andere betrokken partijen te houden is de website naar tevredenheid gebouwd en heeft het alle functionaliteiten, mogelijkheden en inhoud die het moet hebben. 

Dit alles heeft geresulteerd in een prachtige website voor Bedrijfsbeeld!