Over ons

Het webdesign bureau uit Beilen

Wij zijn Webdesignhq. Een jong bedrijf met gepassioneerde medewerkers! Met een grote rugzak aan ervaring zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress internetoplossingen, het verzorgen van online marketing en zorgen ervoor dat websites hoog in de zoekresultaten komen! We houden het graag laagdrempelig en lachen graag met onze klanten terwijl we resultaten boeken.

0
Gemiddelde waardering
0 +
Klanten
0
Collega's

Ons team

Rick Bentum

Rick, onze netwerker is niet alleen handig in het bouwen van websites, maar ook goed in het bouwen van een brug van Webdesignhq naar jou als klant!

Pascal Elzenaar

Pascal is onze wandelende WordPress encyclopedie. Pascal is heel erg technisch en helpt jou graag met al jouw ideeën om te zetten in realiteit.

Noah Winkelman

Noah is de man die praten kan. Heb jij een vraag over de mogelijkheden van alle internetzaken? Bel Noah en wellicht kan hij iets voor jou betekenen!

Eline Bakker

Lorem ipsum dolor sit am... dit wil je natuurlijk niet op jouw website hebben staan! Eline is onze kracht in het schrijven van teksten. Super belangrijk, want zoals iedereen weet: content is king!

Jeffrey Meijer

Jeffrey is onze expert in programmeren! Jeffrey zorgt voor een goed functionerende website, webshop of webdesign vanaf de achterkant.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Online marketing specialisten, front-end developers, back-end developers, tekstschrijvers etc… Lijkt het jou leuk om aan te schuiven bij het hq-team? Blijf onze vacatures in de gaten houden en wie weet zit er iets tussen!

Stage Applicatie Ontwikkelaar

Door het afscheid van onze huidige stagaires is Webdesignhq haastig op zoek naar een gouden wissel. Heb jij een passie voor applicatie ontwikkeling en denk