Over ons

Jong & dynamisch.

Wij zijn Webdesignhq. Een jong bedrijf met gepassioneerde medewerkers! Met een grote rugzak aan ervaring zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress internetoplossingen, het verzorgen van online marketing en zorgen ervoor dat websites hoog in de zoekresultaten komen! We houden het graag laagdrempelig en lachen graag met onze klanten terwijl we resultaten boeken.

0
Gemiddelde waardering
0 +
Klanten
0
Collega's

Ons team.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Online marketing specialisten, front-end developers, back-end developers, tekstschrijvers etc… Lijkt het jou leuk om aan te schuiven bij het hq-team? Blijf onze vacatures in de gaten houden en wie weet zit er iets tussen!

Rick Bentum

Rick, onze netwerker is niet alleen handig in het bouwen van websites, maar ook goed in het bouwen van een brug van Webdesignhq naar jou als klant!

Pascal Elzenaar

Pascal is onze wandelende WordPress encyclopedie. Pascal is heel erg technisch en helpt jou graag met al jouw ideeën om te zetten in realiteit.

Noah Winkelman

Noah is de man die praten kan. Heb jij een vraag over de mogelijkheden van alle internetzaken? Bel Noah en wellicht kan hij iets voor jou betekenen!

Eline Bakker

Lorem ipsum dolor sit am... dit wil je natuurlijk niet op jouw website hebben staan! Eline is onze kracht in het schrijven van teksten. Super belangrijk, want zoals iedereen weet: content is king!

Adinda Knevel

Wil jij dat jouw website er mooi uit ziet? Bel Adinda! Adinda zorgt ervoor dat ontwerpen vertaald worden tot een volledige website.

Jeroen Zijlstra

Jeroen houdt zich bezig met klant contacten en de facebook/instagram advertenties binnen Webdesignhq. Hij focust zich op het creëren en het behalen van de omzetdoelen van de klant

Jeffrey Meijer

Jeffrey is onze expert in programmeren! Jeffrey zorgt voor een goed functionerende website, webshop of webdesign vanaf de achterkant.

Roel van der Veen

Ben je op zoek naar een Google Ads specialist? Dan eindigt die zoektocht hier! Roel kan samen met jou aan de slag om Google Ads voor jouw bedrijf te realiseren en meer online bereikbaarheid te creëren! Neem gerust contact hem op.

Klantbeoordelingen.

Benieuwd naar hoe andere bedrijven onze service hebben ervaren?
Thor Hut
otnl.nl
Lees verder
Zeer goede ervaring met Webdesignhq. Vanaf de start tot de afronding van het traject is iedereen goed bereikbaar voor een snelle service en worden de wensen en ideeën voor de website vertaald tot een goed werkend product. Al met al een prettige samenwerking met een mooi resultaat!
Melle Bosma
babon.nl
Lees verder
Goeie service! Afspraak op kantoor of telefonisch is allemaal geen probleem. Zodra je een verandering wil in de website die je zelf niet kan doen, maken de mannen van webdesignhq dit zo snel mogelijk in orde! Super!
A. De Vecht
lenspraktijk.nl
Lees verder
Lekker jong, dynamisch bedrijf. Reageren snel en komen met meedenkende oplossingen. Leuk team met verfrissende laagdrempelige locatie.
Janet de Jonge
dairytop.eu
Lees verder
Webdesignhq is een super bedrijf! Snelle reacties bij vragen. Ze helpen je graag, op afstand of bij Webdesign op de zaak. Een echte aanrader!
Jeroen Bos
oldambtnu.nl
Lees verder
Erg tevreden over de service van Webdesignhq. Ze onderhouden diverse websites van mij. Altijd en snel te bereiken waardoor er een snelle service verleend kan worden. Top!!
Previous
Next