OVER ONS

Webdesignhq is een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van WordPress internetoplossingen. Wij werken door heel Nederland en zijn gevestigd in Assen.

Wie we zijn

Wij zijn Pascal en Rick, als duo ook wel bekend als het team van Webdesignhq. Beiden hebben wij veel ervaring in het bouwen van verschillende soorten websites, webshops, webdesigns. We zijn jong en gedreven en leren graag nieuwe mensen kennen. Wij hebben op elk moment tijd voor een kop koffie of thee, neem jij de koeken mee?

Dankzij het goddelijke medium Whatsapp zijn wij altijd snel, gemakkelijk en persoonlijk aanspreekbaar. 

We zijn gespecialiseerd in het maken van eenvoudig te onderhouden websites met een modern en strak design. Na een gesprek waarin wij ons persoonlijk advies voorleggen en jouw  wensen hebben geïnventariseerd stellen we een offerte op en gaan we voor een toffe samenwerking!

Maak kennis met ons team

Portret Rick Bentum

Rick Bentum

Rick – onze netwerker – is niet alleen handig in het bouwen van websites, maar ook goed in het bouwen van een brug van Webdesignhq naar u als klant!

Portret Pascal

Pascal Elzenaar

Pascal is onze wandelende WordPress encyclopedie. Pascal is heel erg technisch en helpt u graag met al uw ideeën om te zetten in realiteit.

Noah Winkelman

Noah is de man die praten kan. Heb jij een vraag over de mogelijkheden van alle internetzaken? Bel Noah en wellicht kan hij iets voor jou betekenen!

× Waarmee kan ik je helpen?

Hey, wist je dat we een gratis website check voor je kunnen doen?

Laat de link naar je website, email en telefoonnummer achter en dan sturen wij je een gratis website scan toe.