Ervaringen.

Benieuwd naar hoe andere bedrijven onze service hebben ervaren?
Thor Hut
otnl.nl
Lees verder
Zeer goede ervaring met Webdesignhq. Vanaf de start tot de afronding van het traject is iedereen goed bereikbaar voor een snelle service en worden de wensen en ideeën voor de website vertaald tot een goed werkend product. Al met al een prettige samenwerking met een mooi resultaat!
Melle Bosma
babon.nl
Lees verder
Goeie service! Afspraak op kantoor of telefonisch is allemaal geen probleem. Zodra je een verandering wil in de website die je zelf niet kan doen, maken de mannen van webdesignhq dit zo snel mogelijk in orde! Super!
A. De Vecht
lenspraktijk.nl
Lees verder
Lekker jong, dynamisch bedrijf. Reageren snel en komen met meedenkende oplossingen. Leuk team met verfrissende laagdrempelige locatie.
Robbin Brons
rbvisuals.nl
Lees verder
Een maand geleden kwam ik, eigenaar van RB Visuals, in contact met de heren van Webdesignhq. Op 10 januari 2019 zijn de heren begonnen met het bouwen van een nieuwe website. Een dag later stuurden ze mij een concept van het design. Meteen hadden ze mijn smaak uitgewerkt en ik ging akkoord. Een paar dagen later, op 16 januari 2019, ging de complete, vernieuwde website online! Een super snelle service en ook na de lancering full support ontvangen van hun. Kort geleden een afspraak gehad om wat dingen te bespreken en aan te passen aan de site. De gastvrijheid was zeker aanwezig en de uitleg was echt super. 2 mensen die je zeker kunt vertrouwen en aan wie je het werk kunt overlaten. Dus op zoek naar een nieuwe/vernieuwde website? Neem dan snel contact op met de heren van Webdesignhq!
Gerard Schreuder
Goedkoop-kantoor.nl / schreuder-kantoormeubelen.nl
Lees verder
Leuke groep medewerkers met duidelijk verstand van zaken.
Paul Kreulen
Flexibility onderwijs Overijssel Drenthe
Lees verder
Webdesignhq krijgt verzoeken voor grote opdrachten, maar met mijn vragen werd er met even zoveel enthousiasme deze kleine opdracht uitgevoerd. Noah Winkelman ging er met veel eigen kennis en een goed luisterend oor met de opdracht aan de slag. En de resultaten waren top. Projectje is nu succesvol afgesloten, maar de contacten met de mannen zullen blijvend zijn.
Mark Hessels
beno-hessels.nl
Lees verder
Voor mijn bedrijf had ik snel een e-mail en domeinnaam nodig en dus heb ik de heren opgebeld. Binnen een uur was dit geregeld en kon ik mijn opdrachtgevers al benaderen. Zonder deze snelle service had ik zelf ook niet snel kunnen schakelen. Bedankt!
Jeroen Bos
oldambtnu.nl
Lees verder
Erg tevreden over de service van Webdesignhq. Ze onderhouden diverse websites van mij. Altijd en snel te bereiken waardoor er een snelle service verleend kan worden. Top!!
Harrolf Staal
flipperop.nl
Lees verder
De jongens van WebdesignHQ zijn goed te bereiken, hebben verstand van zaken en weten hoe ze je wensen kunnen realiseren! Bedankt voor de mooie site!
Janet de Jonge
dairytop.nl
Lees verder
Webdesignhq is een super bedrijf! Snelle reacties bij vragen. Ze helpen je graag, op afstand of bij Webdesign op de zaak. Een echte aanrader!
Rem Reiber
asserbiljartclub08.nl
Lees verder
In oktober 2018 kwamen wij (Asser Biljart Club'08) in contact met Pascal Elzenaar van "Webdesignhq.nl,", de websitebouwer. In de periode tot december 2018 hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en konden op 1 januari j.l. onze nieuwe website "Asserbiljartclub08.nl" presenteren. Ook na aankoop van de site is de samenwerking tussen "A.B.C.'08" en "Webdesignhq.nl" optimaal en wordt er achter de schermen in goed overleg nog steeds gewerkt .aan het verbeteren van de site "Asserbiljartclub08"
Joop Drenth
obdrenthe.nl
Lees verder
Website recentelijk laten vernieuwen door WebdesignHQ. Gedreven ondernemers met veel kennis. Offerte opgevraagd en dezelfde dag gebeld voor een kennismaking. Binnen 1 week was de website live.
Marloes Giels
marloesgils.nl
Lees verder