fbpx

Hoe kom ik hoger in Google?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Jouw website hoger in Google!

Dat een website gebruiksvriendelijk en modern moet zijn, hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Heb je er wel eens over nagedacht hoe goed jouw website eigenlijk wordt gevonden door jouw doelgroep? Zichtbaarheid in zoekmachines kan van essentieel belang zijn voor het succes van het bedrijf.

Content en techniek

Door gebruik te maken van verschillende zoekwoorden krijgt Google een betere indruk over jouw website. Zo zal je bij deze zoekwoorden beter gevonden worden in Google zelf. Wil jij dat Webdesignhq een blik werpt op de zoekwoorden van jouw website? Neem dan contact op.

Social media

Een andere belangrijke graadmeter voor een hoge positie in Google is de hoeveelheid bezoekers die jouw website trekt. Wanneer veel mensen naar jouw website gaan en regelmatig terugkeren, kan dit door Google worden opgevat als een positief signaal. Steeds belangrijker bij het genereren van meer bezoekers naar websites zijn de diverse social media kanalen. Voorbeelden hiervan zijn Facebook, Twitter en LinkedIn. 

Hoog blijven in Google

Het eenmalig instellen van bepaalde factoren op de website heeft maar voor korte duur zin. Wat heel belangrijk is voor jouw positie in Google is het up-to-date houden van jouw website. Ons team weet als geen ander hoe dit werkt!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ho! Stop!

Wil jij gratis weten hoe jouw website er voor staat?

Ho! Stop!

Wil jij gratis weten hoe jouw website er voor staat?