G-Suite

Google als cloud partner

De grote concurrent van Microsoft office 365 is G-Suite. G-Suite biedt alles wat Microsoft office 365 ook te bieden heeft. Denk aan gemakkelijk bestanden delen met je collega’s, e-mailen op ieder (mobiele) apparaat, de mogelijkheid tot het delen van je agenda met je collega’s en nog veel meer.

Een totaalpakket wat er voor zorgt dat jij overal ter wereld kunt werken. Alles is online en staat opgeslagen in “the cloud”.  

G-suite maakt het mogelijk om gemakkelijk aan het werk te gaan op mobiel, laptop en tablet!

Maak bijvoorbeeld een concept document vroeg voor werktijd, bekijk het onderweg naar het werk op je telefoon en doe de laatste aanpassing vlak voor jouw meeting! Effectief en zeer gemakkelijk.

Ook aan eenvoudig samenwerken is gedacht door Google. G-Suite zorgt voor een snelle communicatie en aanpassing kunnen worden gedaan door het gehele team. 

G-suite
Video afspelen

G-suite en haar producten

Google heeft een groot assortiment met geweldige producten die als ondersteuning kunnen fungeren binnen jouw bedrijf. Één pakket wat alle functionaliteiten kent die er voor zorgen dat jij jouw werk optimaal kunt verzorgen.

Klik hier voor alle informatie van Google.

De mogelijkheden bespreken? Geen probleem.

 

Het is mogelijk om zelf G-Suite in te stellen en in te richten. Wij kunnen je hier ook in ondersteunen! Voor alle mogelijkheden is contact op te nemen via de contactgegevens op onze contactpagina.