E-mail marketing

Jouw klanten altijd up-to-date

E-mail marketing is nog steeds de perfecte manier om jouw vaste klanten te bereiken. Heb jij een webwinkel en wil je nieuwe producten onder de aandacht brengen? Of wil je bezoekers bereiken die hun winkelmandje nog niet afgerekend hebben?

e-mail marketing

Op deze pagina is alle informatie over de mogelijkheden van e-mail marketing te vinden! E-mail marketing staat ook wel bekend als een nieuwsbrief. Internetsurfers die zich op jouw website inschrijven voor de nieuwsbrief ontvangen de laatste nieuwtjes, aanbiedingen of evenementen door middel van een nieuwsbrief. Een nieuwsbrief is dagelijks, wekelijks of maandelijks te versturen, hierin zijn de mogelijkheden per bedrijf verschillend. Met een grote mailinglijst heb je eigenlijk goud in handen. De e-mailmarketing en nieuwsbrief, die bij de mensen in deze mailinglijst terecht komt, is vol te zetten met promotie van jouw product of dienst! 

Een e-mailmarketing mailinglijst kan er voor zorgen dat je een band opbouwt met de lezers (vaak jouw klanten) en zorgt voor vertrouwen. Dit vertrouwen moet er natuurlijk voor gaan zorgen dat je meer bestellingen en/of aanvragen krijgt via jouw website. Stel, je wilt een nieuw product promoten… je hoeft alleen maar een mail te sturen naar jouw mailinglijst en iedereen is op de hoogte! Plaats een linkje naar de bestelpagina en de verkopen stromen binnen. 

e-mail marketing
E-mail marketing

Mailchimp

Een nieuwsbrief is een laag drempelige marketingtool om in te zetten, maar ondernemers twijfelen toch vaak. Zit mijn klant wel op mijn e-mails te wachten? Het antwoord is ja! E-mail marketing is de perfecte manier om een trouwe band met je klanten op te bouwen. De truc is om de juiste mix van verkoop en informatie te geven. Mailchimp is een programma wat ondersteunt en gebruiksvriendelijk is. Alle mails die je verstuurt zijn mooi op te maken en daarnaast is er te analyseren welke mails veel geopend worden en welke niet!

Enthousiast voor e-mail marketing? Kom een bakkie doen!

Wij snappen dat je nog vol zit met vragen. Wij zitten vol met antwoorden! Neem gerust contact op en we plannen een afspraak in.