Webdesign Assen

Ons geliefde Assen! Naast dat wij hier gevestigd zijn, hebben wij hier ook veel klanten zitten. Door te investeren in relaties en veel te netwerken in Assen, hebben wij klanten en klanten ons goed weten te vinden.

Webdesignhq is een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van WordPress internetoplossingen. Wij werken door heel Nederland en zijn gevestigd in Assen. 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe website, webshop of webdesign, of heeft jouw huidige website een verfrissing nodig? Bij Webdesignhq ben je aan het juiste adres. Wij laten jou er in slagen meer omzet te generen, door een werkende site te leveren.

Webdesignhq is gespecialiseerd in het maken van eenvoudig te onderhouden websites met een modern en strak design. Jouw uitstraling en vindbaarheid is goud waard, zowel online als offline. Hier houden wij volledig rekening mee en de websites die wij leveren zijn dan ook uitstekend geoptimaliseerd en bevestigen jouw bedrijfsidentiteit.

Webdesign Assen

Diversiteit, onze kwaliteit​

Door onze brede kennis en ervaring is er op iedere vraag een antwoord en voor elk probleem een oplossing. Dankzij een groot en divers klantenbestand hebben wij al vele projecten met succes af kunnen ronden.

In Assen zijn veel diverse bedrijven gevestigd wat zorgt voor veel verschillende soorten webdesign, websites en webshops. Ieder project brengt zijn eigen wensen, eisen en problemen met zich mee. Dit zien wij als leerzame dingen en hier komen we samen met jou uit! 

Inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Neem een kijkje bij onze recent afgeronde projecten.

Recente voorbeelden

Flexibility Onderwijs Drenthe-Overijssel

Flexibility Onderwijs Drenthe-Overijssel is een arbeidsbemiddelaar in de onderwijswereld. Paul Kreulen, eigenaar van Flexibility Onderwijs Dr-Ov neemt  zowel scholen als docenten werk en zorgen uit

Impex Trailers

Impex Trailers Groningen is een bedrijf wat trailers en aanhangers verkoopt, verhuurt en onderhoud hieraan verzorgt. Sinds 2003 is Impex paardentrailers en aanhangwagens eigendom van

Dairytop

Dairytop is een bedrijf dat zich richt op advies in de kalveropfok. Hierbij leveren ze ondersteunende producten. Dairytop heeft ons benaderd om een nieuwe webshop

Paperhouse

Paperhouse

Voor de leukste traktaties en uitdeelkadootjes ben je bij Paperhouse op het juiste adres. In December 2018 kwam Paperhouse met een nieuw plan; een splinternieuwe

Oldambtnu

Oldambtnu

De nieuwssite OldambtNu.nl was toe aan vernieuwing. Hiervoor heeft OldambtNu aangeklopt bij Webdesignhq. Bekijk hieronder snel het resultaat! Bezoek website Overzichtelijk Een belangrijke wens van

Kind Centraal Almere

Kind Centraal Almere

Na 10 jaar onderwijs besloot Anneke Wijngaarden in 2016 te gaan voor haar missie: het jonge kind in de spotlights zetten. De volgende stap hierin

Optimaal gevonden worden in Assen

Webdesignhq heeft, met een grote rugzak aan kennis over zoekmachine optimalisatie, de mogelijkheden om er voor te zorgen dat jouw website in Assen en omgeving perfect gevonden zal worden in Google. 

Het zou goed kunnen dat je ons op deze manier ook heeft gevonden. Hetzelfde gaan wij regelen met jouw website.

Door goed en veel rekening te houden met de zoektermen waarop je gevonden wilt worden, zorgen wij er voor dat klanten jou vinden en jij de klanten. Zo behalen we doelen samen en genereren we de vindbaarheid die jouw website verdient. 

Webdesign Assen
Webdesign Assen

Op ieder apparaat in Assen goed zichtbaar

Ook in Assen zijn veel mensen die gebruik maken van een smartphone, tablet of laptop. Door de vele verschillende mogelijkheden om online te gaan, is er ook een groot aanbod aan instellingen, weergaven en indelingen. Ook is er veel variatie in de grootte van displays. Dit brengt nog meer veranderingen met zich mee. 

De groep mensen die gebruikt maakt van het internet via zijn of haar mobiel groeit extreem. Dit aantal is inmiddels al groter dan het aantal dat gebruikt maakt van internet via een laptop of desktop computer. 

Wij nemen hier de verantwoordelijkheid en zorgen voor een webdesign, website en webshop die compatible is met ieder apparaat en hierdoor een gewenste bereik- en vindbaarheid. 

Een website die je zelf kunt beheren

Webdesignhq bouwt haar websites, webshops en webdesigns in WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem in de webdesign wereld. 

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Hierdoor wordt het aanpassen van teksten, afbeeldingen en prijzen met de uitleg en persoonlijke ondersteuning van Webdesignhq ook voor jou zelf mogelijk.

Naast het gebruiksvriendelijke voordeel van WordPress, zijn ook de mogelijkheden een groot voordeel aan dit systeem. De opties en instellingen zijn eindeloos… 

Webdesign Assen