Zoekmachine optimalisatie

Staat jouw website niet hoog in Google? Of ben jij niet vindbaar op Google? Door goed in te spelen op de zoekwoorden in Google kunnen wij jouw website laten stijgen in Google!
google-analytics

Meer bezoekers op je website door middel van SEO

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO); het is dé droom van elke website-eigenaar. Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content en techniek zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website en meer leads.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken.

Door het optimaliseren van deze SEO wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in de zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere content optimalisatie, backlinks maken en het optimaliseren van de techniek. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de autoriteit van je website. Dit zorgt ervoor dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website. Deze hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities van jouw website op belangrijke zoekthema’s zullen stijgen en dit resulteert in meer relevante websitebezoekers.

SEO Optimalisatie